Less

Usch vad jag är på dåligt humör! Mår så jävla bajs dåligt nu!
Var juh iaf väg till öronspecialisten i morse och skulle kika om trumhinnan hade läkt igen och om hörseln hade förändrats! Och trumhinnan hade läkt som tur var, men jag hade nedsatt hörsel på högra örat! De örat som läkaren hade hål på trumhinnan, och gjorde så jag fick sår i hela hörselgången. Det känns så jävla onödigt! Det känns så jävla stört att en läkare har gjort det här ? Och hur man än försöker få hjälp så skyddar dom varandra! Jag har iaf anmält både läkaren och händelsen. Så vi får se hur det går. Men i början direkt när det hade hänt så fick jag ingen hj'lp als jag ringde överallt och frågade hur jag skulle göra för att anmäla det och så, men ingen visste någonting. Men efter att jag sagt att jag pratat med en advokat så kunde helt plötsligt alla hjälpa mig. Väldigt konstigt ? SJUKT!
Sen efter någon vecka var jag upp igen och skulle kolla örat, läkaren jag träffade då gjorde allting för att skydda läkaren som gjort det här på mig. Han tyckte inte det var konstigt als att min trumhinna hade gått sönder fast jag sökte hjälp för ÖGAT!
Men läkaren som jag träffade idag var en ÖRONSPECIALIST. Och han tyckte det var VÄLDIGT konstigt att han hade haft sönder min trumhinna, och sa att det ska inte ens hända om det inte är meningen. Så jag har noll förtroende för hela Söderhamns sjukhus! Dålig stil tycker jag, att försvara varandra när någon verkligen har gjort fel. Man känner sig så otroligt felbehandlad och kränkt!

Så jag hoppas verkligen jag får ersättning för detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0