Hjärnan är det farligaste vapnet

Fan vad jag hatar min otroligt jobbiga tillvaro. Jag tänker fööööööör mkt. Hjärnan e min största ovän just nu.. Den gör ingenting annat än och ställer till det för mig... Varför kan jag inte bara känna efter. ist för tänka efter..... Jag är juh fullt medveten om vad jag känner.. Men vad är jag rädd för egentligen ? Hjärnan kommer in här och tänker. Är de verkligen så bra Caroline?


Skjut mig tack!!!!!!




Jag saknar dig så!



Jag tänker på dig varje dag!



Du kom in i mitt liv och vände upp och ned på allt..



Jag vill ha dig här nu.. Här i min famn.



Du är en fin och helt underbar människa.



<3

Stendött


Är väl de enda man kan kalla att min blogg varit den senaste tiden. Och ojaa de har hänt saker. Det har bara rasat in galenheter och även en hel del tragiska saker. Meen de skiter man väl i ? Ja de gör jag..
Stopp sluta orkar inte med mera negativa saker...

Men det har hänt en drös med positiva och helt galna saker också. Den senaste månaden har också varit en av de roligaste tiderna någonsin. Så allt har gjort mig väldigt glad och medveten om vad jag vill.. Så det är väldigt bra :)

Orkar abslut inte dra upp allt som varit..

men helgen som var... Den var helt galen..

Fredagen var vi hos mig några st hade riktigt roligt, har kommit fram till att dansband är livsfarligt, de är de som ger dig minnesluckor haha.. Så fredagen var vi här sen ? Har jag inte en endaste aning om.. vet att ja vaknar på Lördagen i panik om vart min tlfn tagit vägen ? Efter mkt om och men så fanns den hos pernilla så ja sprang dit väckte henne... Hon vaknade till Vi började om att festa sen kl 15 var det gokart som gällde haha... I de tillståndet ( i skyller på de ) var vi tydligen helt kass på att köra,, Så de finns en hel del blåmärken på Pernilla och en stukad tumme på mig :D Efter gokarten så var vi hungrig... Åt lite mat på tacobaren innan vi begav oss mot graven där vi blv kvar ett tag.. Och velade hemskt mkt om vi verkligen skulle palla en kväll till. Men javisst det gjorde vi.. Så hem till mig fixade till oss och begav oss ut igen.. Den hä gången möttes vi även av mkt leenden när vi kom in på krogen ? Vilket betydde ? Vad faaaaan gjorde vi igår egentligen ?? Haha

Sen de två stra frågetecknen är 2 femmor och 2 tamponger? Hahahahaha vad hände ?


Söndagen vaknade ja aldrig på nästan haha låg i sängen i 24timmar.. Helt underbart för min totalt slutkörda kropp...


Nu så laddar vi inför Halloween som ja tror kommer bli riktigt rolig, frågan är den om de går att slå förra helgen ? De vette tusan de ;D



Nä nu läre jag nog göra lite nytta här..

RSS 2.0